Hogyan kezdjek el futni?
En is most hataroztam el magam.
Sima ilyen sport nadrag tobb helyen sportboltba lehet kapni. Nem tudom lany vagy fiu vagy mondjuk segitene egy kicsit ruhazat szempotjabol ha leirod meg segitek.
Van egy app ami most motival mert ilyen oceanokert valo futasos program van most benne. Tok ingyenes meri a kaloriat,tavot,idot, 1 km hany perc alatt. A neve Runtastic.
Legzes inkabb orron be szajon ki de csak figyelj ra h vegyel levegot rendszeresen attol meg.
Ido/tav amennyit birsz. Kerdes mi a cel. Lehet a tavot is emelni de probalkozhatsz azzal is h minel rovidebb ido alatt akarod meg tenni.
En azt csinalom h pl ha tudom h 5 kilometert tudok lefutni akkor kb 5,5-6 kilometert akarok teljesiteni.
Vigyel vizet es tenyleg ajanlom h valamivel mert a tavot meg ezeket mert jo visszanezni motivacio gyanant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!