Ilyen szempontból a lovaglás hasonlít a biciklizeshez?
Azt mondjak, hogy a biciklizést nem lehet elfelejteni, szerintetek a lovaglassal is így van?
Most nem arra gondolok, amikor valaki élsportszeruen űzi a lovaglást, kihagy 2 évet, utána valószínűleg azért gyakorolnia kell, hogy újra belejojjon annyira, hogy újra élsportoló legyen
Most csak arra gondolok, aki hobbi szinten lovagol
Mert én úgy érzem magamon, hogy ugyan kihagytam mondjuk 1 évet, de amikor újra felülok, akkor a lépés, ügetes olyan, mintha csak tegnap lett volna az utolsó lovagló oram
Szerintetek ebben lehet valami? Ti szoktatok így érezni? (Aki már volt hasonló helyzetben)
A sportok 90% hasonlít ebből a szempontból.
A biciklizésből lett szolás-mondás mert az nem csak sport,hanem közlekedési eszköz is...mint a ló volt.
Tudom,mert:tollasozni sem felejtettem el az évek alatt,ahogy úszni és futni,ijjászkodni si tudok még. A biliárd és a boling is bennem van ahogy a foci és a kosárlabda amivel amúgy hadilábon állok a szabályok miatt. Viszont a ping-pong az sosem ment igazán.
Szóval a nagy hasonlóság sokmindennel megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!