Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen otthoni edzést ajánloto...

Gcspe kérdése:

Milyen otthoni edzést ajánlotok ami bevált és fogytatok vele?

Figyelt kérdés

Odadigyelek az étkezésre is, edzterembe nem járok, cikinek tartom, hogy bénázok bent, edzőt meg nem engedhetek meg magamnak. Tudom, senki nem úgy születik, hogy keni-vágja, én viszont mégis otthon maradnék a tornászással. :)

Nem vagyok túlsúlyos, de van rajtam plusz.. Főként a "sörhas" a mumusom. Sehogysem akar lemenni :(

Minden normális véleményt meghallgatok.

Köszönöm.

24/L

2019. jún. 4. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Azt jegyezd meg, hogy 80% Kaja 20% edzés. :)

Én itthon fogytam 20 kg-ot heti 3-4 edzéssel (súlyzós) de nézegess youtubeon aerob/HIIT/Cardio edzéseket, rengeteg van fent, azok bőven elegek ha csak fogyni akarsz, formásodni nem. :) 22/F

2019. jún. 4. 18:15
 2/4 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a civilizált, építő jellegű választ :) elárulnád te mivel fogytál? köszönöm :)
2019. jún. 4. 19:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Linkelek neked egy egy intervallum kardió edzést, ami nagyon hatásos volt számomra:

https://www.youtube.com/watch?v=pJyoBO08t0E

Annyi, hogy ez egy kicsit nehéz, erősen hozzá kell szokni. Éppen ezért linkelek egy másikat is, ami valamivel könnyebb:

https://www.youtube.com/watch?v=Pe0INYxAHuw

Ezek az edzések nagyon jók, viszont ha máshoz lenne kedved, pl: futáshoz, azt is nagyon tudom ajánlani. Ha netán futni kezdenél, fontos megjegyezni, hogy ne erőltesd magadat túl hirtelen, hanem szépen fokozatosan terheld magad. Hogyha jelentős a súlyfelesleg rajtad, akkor az erőltetett tempójú séta is hatásos, és javallott. Gondolom mondanom sem kell, hogy az étkezésre figyelj! Cukrok, finomított szénhidrátokat nagyon mértékkel! Zöldség, cukrozatlan tejtermékek, húsok előtérbe! Remélem tudtam segíteni! :)

Írj nyugodtan privátot, ha bármi kérdésed lenne!

2019. jún. 11. 10:20
 4/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok. :) köszi a válaszokat aranyosak vagytok :)

A hasamon van a legtöbb fölösleg, igazi sörhasam van 24 éves lány létemre. kamaszkorom óta próbálkoztam mindennel :( két falat ételtől puffadok, mondjuk anélkül is ám. most pl egy kavét ittam még csak(kora reggel van) de már puffadt a hasam. Sokszor olyan vagyok mint aki már szülne :(nagyon kellemetlen. cukros üdítőket ritkán iszok csak, kavét is kevés cukorral, kenyeret alig eszem :(

Köszönöm a tippeket.

Üdv, G.

2019. jún. 14. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!