Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ti mit tennetek, ha meg...

Ti mit tennetek, ha meg akarnanak verni? Nos ez kicsit bonyolult. En 181 cm vagyok, es 63 kg. Az aki meg akar verni, o 178 cm, es 85 kg. Nem tudom mit tegyek, es hogy vedjem magam. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Kerdezhetitek miert akar megverni.. Mert autista.. Beszolt, en visszaszoltam hogy hagyjon beken es ennyi.. Holnap kerul ra sor.. Mi legyen?

2019. máj. 27. 16:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Lett.. Igazabol nagyon nagy verekedes volt az egesz suliban.. Mivel en szerbiaban elek az osszes szerb az osszes magyar ellen.. Kb 50-en voltak a szerbek, mi pedig 35-40-en.. Hát kemény volt.. Utana 1v1-eztünk.. Igazabol kaptunk is, de adtunk is.. En is kaptam.. de sikerult nekem is utni.. Mostmar senki nem verekszik senkivel, mindenki lenyugodott
2019. máj. 30. 21:14
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerbek a magyarok ellen?

De fentebb romákról írtál.

2019. máj. 30. 22:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Oroszok nyertek?
2019. máj. 30. 22:25
 14/15 A kérdező kommentje:
Szerbek kozott is vannak romak :D Ugy ertem romak, akiknek szerb anyanyelvuk van
2019. máj. 31. 14:27
 15/15 anonim válasza:
Én csak homoerotikusan a pélpjához nyúlnék. Ha szerencséd van akkor el menekül de ha mem akkor lett egy barátod XD
2019. jún. 4. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!