Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ti mit tennetek, ha meg...

Ti mit tennetek, ha meg akarnanak verni? Nos ez kicsit bonyolult. En 181 cm vagyok, es 63 kg. Az aki meg akar verni, o 178 cm, es 85 kg. Nem tudom mit tegyek, es hogy vedjem magam. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Kerdezhetitek miert akar megverni.. Mert autista.. Beszolt, en visszaszoltam hogy hagyjon beken es ennyi.. Holnap kerul ra sor.. Mi legyen?

2019. máj. 27. 16:17
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
Telibe fújnám paprikasprayvel.
2019. máj. 27. 16:26
 2/15 anonim ***** válasza:

Hat

Aki elso ut az nyer, de azt is viszi a rendorseg :D azert pleknibol megprobalhatod

2019. máj. 27. 16:27
 3/15 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi.

Ha még akart volna verni, maer megtette volna.

2019. máj. 27. 16:49
 4/15 anonim ***** válasza:
en azonnal tökön rugnam aztan ha összegörnyed addig rugnam mig mozog
2019. máj. 27. 20:09
 5/15 A kérdező kommentje:
Nincs paprika sprayem xd dezodor nem jo? Nem tudok mast, ciganyok, lehet tobben is jonnek xd igy meg talam tulelem
2019. máj. 27. 21:06
 6/15 MadSeal ***** válasza:

Ha még lehet, inkább kerüld el a bajt. Valszeg nem is lesz semmi, mert ha nagyon akart volna valamit is, akkor neked megy ott helyben. Viszont ha nincs mit tenni, akkor itt pár nagyon alap tanács.

Mindig figyelj oda a köztetek lévő távolságra, hogy ütéstâvon kívül tudj maradni, mert ilyenkor lesz elég időd reagálni egy esetleges támadásra. Mivel alacsonyabb és nehezebb, földharcba és bírkózásba ne menyj le vele, mert valszeg erősebb is.

Sanszos, hogy egy jobb ,,horoggal,, fog kezdeni (ha tudod,hogy balkezes, akkor azzal). Ha ezt ki tudod kerülni vagy blokkolni, nyert ügyed van. Akkor rohand le gyors, de erőteljes egyenesekkel, felütésekkel. Nem kell mindenáron a fejre célozni, gyakran egy jó borda- vagy gyomorszájon ütès/térdelés sokkal többet ér.

Ha viszont tudod, hogy küzdősportoló, vagy rengeteget verekszik utcán, akkor ez offos, ott bármi történhet a stílusától, tapasztalataitól függően. A legtöbb esetben viszont ez bejön. Viszont mint mondtam, valszeg nem lesz belőle semmi, csak játszodta a nagyot.

2019. máj. 27. 21:11
 7/15 A kérdező kommentje:
Mivel osztalytarsam.. Elegge ismerem.. Nem tudom hogy verekszik de nem mintha tudna.. nem jár semmire.. inkább utcán verekszik.. "roma".. Hat.. labbal szokott indulni, es utana nem egyet ut, hanem egyet celoz fejre, majd lehajol es elkezdi utni a hasat.. Hat en megprobalok mindent.. De ismerem es ha mondja akkor verekedes lesz sajnos :c
2019. máj. 27. 21:19
 8/15 anonim ***** válasza:

Ugye tudod hogy az autizmus mi?

Amúgy verd meg vagy ő ver meg téged.

2019. máj. 28. 00:39
 9/15 anonim ***** válasza:
Ember. Nem ettől függ lehet , hogy te nem gyúrsz. És nem jársz harcművészetre akkor is, beakar verni te kivéded és kihajolsz, és gyomorszájon rugod. Ha viszont megy mind2 lehet esélyed pl használd ki , mert lehet pont e miatt leszek gyors!
2019. máj. 28. 10:17
 10/15 anonim ***** válasza:
Na lett zúzda?
2019. máj. 30. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!