Hogy érdemes bele kezdeni a mozgásba, úgy hogy tényleg meg tudd szeretni?
Figyelt kérdés
Szeretném magam formába hozni, mivel általában napi 12 óra ülő munkát végzek nagyon el vagyok lustulva, fel is szaladt pár kiló, illetve romlott a kondícióm. Hogyan hozhatnám helyre? Nem szeretném egyszerre túl terhelni magam, mert tudom arra nem lenne motivációm, inkább a fokozatosság elve szerint szeretnék haladni.. Mit tanácsoltok?2019. máj. 24. 09:26
1/3 anonim válasza:
Keress olyan sportot, ami érdekel. Én speciel ki nem állhatom a csapatsportokat, de valakit az motivál, hogy közben másokkal van együtt. Először menj el sétálni. Nem fárasztó, élvezetes.
2/3 anonim válasza:
Első körben nézz utána, hogy mely szavakat kell egybeírni amiket hibásan írtál.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem helyesírási tanácsadást kértem kedves második mehetsz dolgodra! ;)
2019. máj. 24. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!