4. alkalommal megyek terembe, körbeértünk az izomcsoportokon. Lemondhatom a személyi edzést?
Semmi bajom nincs vele, jófej a srác, megmutatta hogyan kell a gépeket használni, de a pénztárcámnak sok a heti 3000Ft (3x járok egy héten).
De ha visszamondom a személyi edzést ugye attól még megkérhetem őt vagy bárki mást olykor olykor hogy mutassa ba, hogy az adott gépet hogy kell helyesen használni?
Írt neked személyre szabott edzéstervet? Az azért elég hasznos..
Persze, örömmel segít egy edzőteremben bárki. Nem lesz az, hogy már nem vele edzel, ezért szóba sem áll. Emiatt ne aggódj :)
Nem vagyok azért annyira otthon a témában. De a súlyodtól és a célodtól (fogyni akarsz, vagy izmosodni) függően összeállít egy edzéstervet, hogy miből mennyit kell csinálni. Tulajdonképpen úgy, ahogy írtad, igen Általában még étrend tanácsot is ad...
Nekem benne volt ez a személyi edzés díjában.
hát eddig így csináltuk:
- mell-hát
- bicepsz-tricepsz
- láb-váll
Most körbeértünk, kezdjük előről. EWz jó, csak már nem emlékszem minden gyakorlatra...a személyi edzés meg drága...de ha kiváltja az edzésterv az edzőt, és csak 1x kell érte fizetni, akkor OKÉS a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!