Másfél-két óra futás nem túl sok? Van értelme ennyit futni?
Figyelt kérdés
2019. máj. 11. 16:44
1/11 anonim válasza:
Ha sietned kell, és nem jár a busz...
2/11 anonim válasza:
Sokan futnak ennyit mert divat futni, de nem tesz jot
3/11 anonim válasza:
Hány km jön össze 1,5-2óra alatt?
4/11 anonim válasza:
Hosszútáv futóknál rendszeres, nem túl sok. Ha szereted a hosszú távokat, rendben van
5/11 anonim válasza:
Inkab menjenek sprintek vagy ha inkab hoszaban akarsz futni akkor sulyokat kell pakolni taskaba es futni azzak az jobb
6/11 anonim válasza:
Nem túl sok! :) Az ember genetikailag hosszú táv futó. Réges-régen ez volt a vadászat lényege. Nincs még egy faj (állatfaj), amelyik képes lenne ennyit (akár egy maratont - 42 km: 3-4-5 óra) futni - hosszban, időtartamban.
Persze, a mai világban, ha valakinek nem tetszik nem kell csinálni. De kellő edzettséggel, és értelmesen folytatva semmi gond nincs vele.
Utolsó kommentelőnek: súlyokkal futni az egyik legnagyobb baromság amit hallottam. Nem véletlen, hogy túlsúlyosaknak nem is ajánlott. Az teszi tönkre az ízületeket. Hosszú táv futásnál minél könnyebb valaki, annál jobb.
8/11 A kérdező kommentje:
#3 azt nem számolom,nem tudom mivel lemérni.Csak futkozok össze-vissza a városban
2019. máj. 12. 10:57
9/11 A kérdező kommentje:
#6 de én erőemelő vagyok,én pont hogy tömeget növelek most.
És úgy tudom a katonák is menetfelszerelésben futnak
2019. máj. 12. 10:58
10/11 anonim válasza:
Pontosan katonak is sulyokkal, hatalmas táskákkal futnak. Na az az igazi ero allokepeseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!