Kezdetnek napi 1 km futás vagy inkább kocogás nagyon kevés?
:S
Ez zsákucca kicsit.
1 km is több mint a semmi.De csak addig ameddig nem árt...
Egyébként nem lenne célszerű ha nem nyár közepén állnál neki futni???(Asztma nyáron a legveszélyesebb úgytudom)
Úgy tudod, na ez az. Én tudom, hogy mikor hogyan tudom kontrollálni az asztmámat. Télen sokkal rosszabbul vagyok.
Azért köszi.
Szerintem jól csinálod. Ebben a kérdésben alapvetően nem másoktól kell tanácsot kérni, hanem figyelj magadra, és a tested tökéletesen jelezni fogja, hogy mikor, mennyit, miből. De ahogy kiolvasom a szövegeidből, ez így is van.
Hát abszolút értelemben elég gyér a teljesítményed, de ez nem túl érdekes, mert csak magadhoz van értelme mérni magad. Már az is szép, hogy ilyen állapotban nem ülsz a fenekeden, hanem erőlteted a mozgást. És ha rendszeresen csinálod, akkor fogsz fejlődni. Hogy hova, meddig, azt nem tudjuk, de az örök mozgás és a fejlődés a lényeg. Fejlődni meg úgy lehet, hogy ha egy adott távot már egyre könnyebben és magabiztosan csinálsz, utána növeled a távot, és közben, ha birod, a sebességet is. Hajrá!
Szerintem lődd be 20 percet.
Minden nap kocogj 20 percet, és ahogy fejlődsz, úgy fuss egyre gyorsabban.
De mivel asztmás vagy, azért én csak óvatosan javaslom, nem értek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!