Jár valaki Vácra a Dunakanyar Fittnessbe?
Figyelt kérdés
Milyen hely, mi a véleményetek róla?2019. máj. 2. 12:59
1/2 anonim válasza:
Én tíz éve oda járok pilatesre, párszor a konditermet is kipróbáltam. Szerintem jó hely, kellemes a légkör, kedves és segítőkész a személyzet, tiszta az öltöző és a mosdó, van szauna is. Gondolom vannak sokkal jobb edzőtermek is, több/korszerűbb géppel, de én személy szerint nagyon szeretem a Dunakanyar Fittnesst, nem mennék máshova.
2/2 A kérdező kommentje:
Komolyan, pilates?
Engem az érdekel a legjobban 🙂🙂
Frissen műtött gerincsérves vagyok, és elvileg az a kevés sportok egyike, amit bátran csinálhatok majd. Csak félek tőle, hogy nagyon sok a törzstekerés, vagy a nehéz mozdulat.
Milyenek az órák? Esetleg tudsz linkelni youtube videót, hogy nagyjából milyen gyakorlatokat szoktatok végezni?
Nagyon köszönöm ☺️
2019. máj. 2. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!