Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » K1, Panráció vagy MMA a jobb?

K1, Panráció vagy MMA a jobb?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 20. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:

A pankráció ha jól emlékszem egy Görög országból küzdősport. Amit még ma adnak a Tv-ben az show, színészkedés, kaszkadőrködés.

K1 egy szabály rendszer. Álló harc ütő-rúgó harcosoknak.

MMA meg egy vegyes szabályrendszer ahol van álló harc kéz láb, levitelek dobás, gáncsolás és földharc.

Leegyszerűsítettem.

2019. ápr. 20. 15:29
 2/5 MadSeal ***** válasza:
Nincs jobb vagy rosszabb. Kinek mi tetszik, mi fogja meg. A K1 valamivel teknikásabb (mivel nincs földharc tisztábbak az ütések/rúgások) és a 3 közül a leggyorsabb, de ugyebár a hátulütője (ha lehet ezt mondani), hogy nem fogunk látni mindenféle tortúrákat. Az MMA egy nagyon komplex és sokoldalú dolog, pont ebből adódnak az előnyei és hátrányai. Nekem egy kicsit vad és állatias, de egy-két tagot nyomonkövetel, mert tetszik az alapötlet. A pankráció meg egy show, tipikus amerikai szellemiségben (tudom, hogy nem onnan van, de ezzel lehet a leginkább jellemezni). Az is jó néha, ha az ember egy kicsit ki akar kapcsolódni és egy kicsit elcsodálkozni, bár nem hiszem, hogy felnőtt ember rendszeresen nézne ilyet, de a gyereket biztos el lehet vinni egy-egy estre. Egyszóval mindennek meg van a maga helye és célközönsége.
2019. ápr. 20. 16:32
 3/5 MadSeal ***** válasza:
*technikásabb 🙄🙊
2019. ápr. 20. 16:33
 4/5 A kérdező kommentje:
Azért a pankráció se csak színjáték, kb. ki bírja tovább alapon megy általában. az eredetiről meg ne beszéljünk inkább mert eléggé törvénybe ütközne. De engem az érdekel szerintetek melyik a jobb, mert én fan vagyok mindenbe ami van.
2019. ápr. 20. 18:52
 5/5 anonim ***** válasza:

A pankráció nem színjáték. 😂

Profi kaszkadőrök. Mert persze nem lesz semmi baja mikor a 110 kg izomkolosszus nekifutásból két talppal rúgja fejbe.

2019. ápr. 20. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!