Nyáron hogyan szoktatok futni?
Próbáld ki ruha nélkül!Többen fognak megnézni,de nem lesz annyira meleged!
Egyébként nyáron fuss korán reggel,amikor még nincs meleg annyira!
Első nagyon poénos a válaszod...csak épp nincs kedvem nevetni...de azért köszi még lehet, hogy meggondolom (irónia (nyilván nem fogok meztelenül rohangászni🙄))
Mindenképp este futnék mert délelőttös vagyok.
Helytől, környezettől függ, hogy fura-e vagy elfogadott. Sportpályán semmi gond vele. Atlétikai versenyeken is a hölgyek többsége bugyi-top kombóban fut. Ahova az emberek többsége sportolni jár, pl. Margitszigeti futókör, szintén nem kirívó. Városi környezetben készülj rá, hogy sok beszólást fogsz kapni, változatos hangnemben. Ha fel tudod venni a pókerarcot és lepereg rólad, akkor mehet, ha nem, inkább keress más helyet vagy öltözetet.
Vízpart közelében, ahova sokan járnak sportolni, strandolni, szintén elfogadottabb a lengébb öltözet. Ahol a férfiak futhatnak trikó nélkül, ott a hölgyek sem keltenek megütközést sportmelltartóban vagy topban.
Vagy hajnalba (5:30-6:00kor, kedvtől függ) vagy késő este 9kor.
Amúgy én csak nyáron futok. Máskor fáj a fülem és a fejem a hidegtől (igen, nekem a 20 fok is hideg ha futok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!