Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mitcsináljak szerintettek?

Fight230 kérdése:

Mitcsináljak szerintettek?

Figyelt kérdés
Tudnátok segíteni? Kicsit tanácstalan vagyok. Box edzésre járok és van egy lány akit annyira nem szeretek de vele állított párba az edző nagyon erősen ütött rugot én elmondtam neki 2 is legyszives ne üss már olyan nagyot ennek ellenére sem hagyta abba csak mindig annyit mond hogy bocsi de erőset üt. Ez már másodjára fordult elő de sajnos hogy ez a lány oda jött azóta elment a kedvem a sporttol is pedig előtte annyira szerettem. Most nem tudom mitcsináljak mert még lenne itt ilyen Hung Gar kung fu az jó lenne csak oda meg 8-9-10 évesek járnak viszont az ingyenes lenne. Szerintetek mitcsináljak (ja és ez csak egy meg jegyzés hogy az edzés rosszul sült el az egyik fiú edzőtársam oda jött edzés végén és adott egy pacsit ez kicsit fel dobott a rossz edzés után) :) Na szval szerintetek mitcsináljak ezzel a sporttal? Értelmes válaszokat kérek!!
2019. ápr. 10. 18:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nem bírod, ne csináld. De számíts rá, ha bokszolsz, meg fognak ütni, néha erősen is.
2019. ápr. 10. 18:48
 2/2 MadSeal ***** válasza:
Üss vissza te is erősebben. Ha nem figyelnek, egy testközeli erősebb felütés segíthet nevelői célzattal. Vagy egy-két erőteljes borda-, gyomorszájütés meggyengítheti annyira, hogy ne tudjon azután erőseket ütni.
2019. ápr. 18. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!