Otthoni boksz edzéshez mi kell?
Ha a lehető legjobban végzed akkor az otthoni edzés is lehet hatásos.
Az állóképességedet alap erődet ütőerődet növelheted.
De a technikád nem lesz megfelelő.
Nem lesz teljes értékű box edzés.
Csináld nyugodtan szerintem.
Ps minimum a testsúlyod felének megfelelő zsákot vegyél de inkább legyen több és mellette végezz némi súlyzós edzést is.
A harci képességek fejlődéséhez elengedhezetlen a komfortból kikerülés.
Ha pedig nem szokod edzésről edzésre hogy ütik a fejed,hogy stressz közben kell teljesítened,akkor hiába gyakorlod ki otthon a nyugiban a világ legerősebb jobb horgát.
Élőben bevernek 2t és nem az lesz rá a válaszod hogy meg sem érzed visszatámadsz és leütöd.
hanem összerándul a gyomrod,200ra megy a pulzusod és mire elszánnád magad arra hogy visszatámadj a pali már régen ott sincs.
De kardió edzésnek jó a zsák.
Van is erre épülő edzés az a neve fitbox.
Találkoztam már ilyennel. Semmi rosszindulat, de leírom a sztorit.
Én is box edzésre járok és egyszer megjelent nálunk egy srác hatalmas arccal, mondván ő már tud boxolni. Az elején még majdnem el is lehetett hinni, mert valamilyen furcsa okból majdnem teljesen megegyezett a mozgása Ali-éval árnyékolás közben. Addig győzködte az edzőnket, hogy ő már nagyon tudja, hogy bemehetett a rendes profikhoz a ringbe, had tapasztalja meg a realitást. Na és ekkor derült ki a mozgásának eredete mert kiderült, hogy még életében nem volt box edzésen csak otthon mézett youtube-on Ali videókat és ettől ő már valaki lett aki a legkisebb félelem nélküll megy be az akkor már igen komoly eredményekkel rendelkező PROFI BOXOLÓK közé (nem írok pontos címeket mert kiderülne a terem neve azonnal most meg anonímak vagyunk ugye).
Mondanom sem kell mennyire összepakolták pár kenet alatt egy gyors váltóban :)
Itt most az a kérdés hogy a kérdező mennyire akarja komolyan venni.
Érdekli a "harci" oldala is.
Vagy "csak" sportolni akar kicsit.
Nem feltétlen van szüksége mindenkinek arra hogy megszokja a harci szituációkat...persze akkor lesz igazi box edzésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!