Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Vérvétel után mennyivel lehet...

Vérvétel után mennyivel lehet futni?

Figyelt kérdés
Sima vérvétel, rutin labor. Nem sokat futnék, kezdő vagyok még, maximum 3 kilométert laza tempóban.

2019. ápr. 3. 13:35
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Azonnal, minimális mennyiséget vesznek le.
2019. ápr. 3. 14:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Ez tuti? Mert hallottam rémtörténeteket ájulásokról meg rosszullétekről.
2019. ápr. 3. 15:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ájulást el tudod kerülni ha a vérvételt megelőző este sok folyadékot iszol, legfeljebb éjfélig. Vérvétel után pihi amennyit mondanak, 10-15 perc. Aztán egyél igyál valamit, de utána edzhetsz szerintem 1-2 óra múlva, addigra a bevitt étel sem jön vissza. De ahogy érzed, én ájultam már el többször is, de olyan is volt hogy felpattantam és mentem a dolgomra minden gond nélkül.
2019. ápr. 3. 16:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!
2019. ápr. 3. 16:29
 5/5 A kérdező kommentje:

Na, végül is bevállaltam. És túléltem :)

Reggel volt vérvétel, utána kajáltam pár falatot, aztán kicsit még visszaaludtam. Dél körül mentem el futni, 2,5 km, előtte-utána némi kocogás. Nincs semmi bajom, még csak el sem fáradtam jobban, mint szoktam.

2019. ápr. 4. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!