Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kyokushin mellé Thai box?

Kyokushin mellé Thai box?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 2. 19:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Jó mellé. Csak előbb egy én tölts el időt. Mindenhez jó minden, mert úgyis ad hozzá
2019. ápr. 3. 00:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocs. Most látom, hogy a telefonom átjavította. Nem ezt akartam írni. Azt, hogy először kezd el az egyiket, azt csináld pár évig, mert 2 sport, 2 stílus egyszerre sok lesz. A különbségek, az erő, állóképesség, technika megszerzése. Regenerálódás kell a szervezetednek. Meg kell, hogy szokja a kemény edzéseket. Még ha sportoltál is régen akkor is fel kell építs egy kondit, megszokni a fájdalmat.
2019. ápr. 5. 11:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Őmm, jó rég kyózok már
2019. ápr. 5. 14:54
 4/6 A kérdező kommentje:
ami azt illeti tkd-zok is xd
2019. ápr. 5. 14:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha Kyozol akkor mehet a Muay-thai. Fejre ütés, a könyök meg a klincselés lesz fura. Arra át kell szoknod. Tkd jó rúgók, de a kezük messze elmarad. Legalábbis az átlagnak. Láttam olyan Tkd akinek olyan jó Bt a keze, hogy bokszoló is megirigyelte volna.
2019. ápr. 5. 19:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Kyoba is van térd meg könyök és fejütés csak versenyrendszerekbe baszakodnak mindent el.
2019. ápr. 5. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!