Miért hiszi még mindig sok hülye, hogy a sok felüléstől majd eltűnik a hasi zsír?
Még mindig ezt ajánlgatják egymásnak, itt is látom, meg más oldalakon is...
És elhiszik, hogy vah helyi fogyás...
a fidesz propagandát is elhiszik pedig ahhoz tényleg véglény szinten kell sötétnek lenni.
és ott vannak a választási eredmények h mennyeien akarnak hinni benne.
ez meg ahhoz képest kis semmiség és ilyen példa után már nem is olyan fura dolog ez.
Szóval nem szabad lebecsülni az ostobaságból alulinformáltságból és a nemtörömségből fakadó vakhit erejét.
Bár nem rám írtad konkrétan, de én pont nem vagyok ez a kategória, átlag hétköznapi test, vagy még az alatti, de pont ezen igyekszem változtatni, ezáltal nem a sötétben tapogatózás, és mások magammal rántása a szarba a célom, hanem inkább a tájékozódás. (Ugyanígy kiakaszt a "fogyókúra alatt sok gyümit egyél, igyál gyümilevet, abban nincs cukor, csak 100% vitamin, és egyél mellé Jó reggelt kekszet, vagy valami más fitness kaját, mert az egészséges, és fogyaszt"... Az a kisebbik gond, hogy elhiszi. A nagyobb, hogy terjeszti.)
Totálisan egyet értek, és igazad van, de ne menjünk bele... 3 gyerek mellett rendszeresen hallgatom, hogy nekünk milyen hú de könnyű, mert minden adott, és miért nem vesszük már végre fel a CSOK-ot, hát a hülyének nem kell ingyen 15 misi.... Na persze, ennyit lát belőle a sok hülye, de ez itt elég OFF, így nem firtatnám inkább.
A kérdésem meg pont azért fogalmazódott meg, mert benne vagyok több ilyen jellegű csoportban, és gyakran látom, ha valaki kérdez, szerencsétlen ilyen jellegű válaszokat kap...
Nem azt mondtam, hogy felesleges... Én is csinálom. Csak nem ettől várom a megváltást, hogy eltűnik a háj xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!