Létezhet olyan szerintetek, hogy egy volt sportoló olyat állít, hogy a felüléstől lemegy a hasi zsír? :O
Ez az ismerősöm szerintem kicsit hazudós, már egy-két dologban rajtakaptam, hogy nem mondott igazat, azt állítja magáról, hogy régebben kickbox országos bajnok volt kétszer is.
De ha ez igaz netán, akkor hogy javasolhatott akkora hülyeséget a hasi zsír eltüntetésére, mint a felülést??
Ti el tudjátok képzelni, hogy ilyen buta legyen egy díjnyertes kickboxos?
Hát, igen, köszi. :)
Mindegy, én ezek után kételkedem benne, hogy valóban országos bajnok volt.
Ehhez szokj hozzá, ami nem pont a testépítéssel kapcsolatos sport, ott az edzők/sportolók háttértudása magához a sporthoz igen szerény kis hazánkban.
Én is küzdősportolok, mindig olvasom az angol/magyar szakirodalmat, de mások meg semmit...
persze,hogy létezik ilyen volt sportoló.
annak a rómeónak minden nap lenyomják a reklámját a rádióban,hogy az oto csilitől ami egy ilyen felülőgép lemegy a hasad napi 5 perc edzéssel.
még verseny kiírás is volt belőle.
az igazi régi típusú küzdőport edzők közül meg sokan nem sokat tudtak a rendes és hasznos erősítő edzésekről,vagy annak időzítéséről.
pl a mai napig láthatsz olyat küzdősport edzéseken,hogy egy 2 órás kimerítő edzés végén totál elsavasodva csináltatnak felülést,fekvőtámaszt,meg guggolást.
persze normál helyeken már nem pazarolják ilyenekre a drága edzésidőt,de öreg edzőknél ezek még mindig alapok,hiába van totál rosszul időzítve és értelmetlen.
szóval nem feltétlen hazudós,hanem az ő korában ez volt a módi és úgy is tudta valószínűleg azért mondhatta ezt.
én is ismerek olyan ex bajnok küzdősport edzőt,aki azt mondta 1x,hogy az 1 kilós súllyal ütögetés a legjobb ütőerőre,de most nem fogom kijavítani ha nem kérdezte a véleményem.
rosszul tudja,de mégis ő a bajnok én meg nem:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!