Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a flabélosró...

Mi a véleményetek a flabélosról? Csak olyanok válaszoljanak akik minimum 3x egy héten sportolnak és nem évek óta semmit nem sportoló flabélos hívők, jó?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, aki mondta, menjek, de milyen "sport" az, amit utcai ruhában 10 percig csinál? És szerinte elmúlt a narancsbőre tőle, úgy, hogy a 10 alkalmas bérletét még le sem járta. Egyébként neki a sport annyi volt eddig, hogy tavasszal 2 naponta 20 perc rubintréka csípő-fenék és húú de jó segge lett :)
2013. júl. 20. 12:34
 1/1 anonim ***** válasza:
kb annyi, mintha a mosógépet centrifugára állítanád, aztán ráállnál a tetejére... ahhoz, hogy egyensúlyban maradj, dolgozik az összes izmod... ez egyfajta aerob mozgásnak is beillik szerintem, de azok akiknek használt bármit is, és én személyesen ismerek, azok közül mindnek tanácsolt mellé a flabelosos terem étrendet is, és nem hiszik el nekem sajnos, hogy azzal az étrenddel 1-2 hónap alatt ugyanúgy eltűnt volna a narancsbőrük tv nézés közben...
2013. júl. 21. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!