165/49/N: tenyleg nincs ertelme a sajat sulyos edzesnek? (Joga melle kiegeszitesnek)
Ha hatalmas izmokat szeretnél növeszteni, és már elég erős vagy ahhoz, hogy a saját testsúlyos feladatokból meg tudsz csinálni 8-10 ismétlést, akkor nincs.
Ha csak az a célod, hogy a saját súlyodat tudd mozgatni, esetleg tartásjavítás stb., akkor van értelme. Akkor is lehet értelme, ha nagy izmokat akarsz építeni, de még nagyon-nagyon gyenge vagy (de ehhez annyira nem értek, csak amiket olvastam, az alapján így gondolom).
Kisse szalksabb szeretnek lenni. Nem most kezedenem, csinaltam anno, mikor 5 kg- mal tobb voltam.
Tegnap egy testepito csaj azt mondta, 60 kg alatt nem erdemes.
Koszonom a valaszokat!
Skinny fatbol jogaval szepen kezdek szalkasodni. Csak szeretnem felgyorsitani a folyamatot. Anno, 8 kg-mal nehezebben szepen szalkasodtam. Kaja rendben.
Igazabol en is megkerdojeleztem az allitast, h 60 kg alatt nem megy, de gondoltam, o a testepito😂
Koszi a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!