Folyamat edzek lassan szeptember óta nem gyengén de még se látszik rajtam ötlet?
Ha nem vagy zsírosodó típus, akkor sem a legjobb a cukir, meg a liszt.
Sok fehérje, minőségibb szénhidrát, zsírok, vitaminok, ilyesmi.
Na meg a pihenés. Anélkül sincs fejlődés.
Hogy néz ki egy edzésed délelőtt?
Én cukrot, ahol tudtam, kiváltottam stevia levéllel, nem emiatt, de igazából rosszul nem jártam vele, ezt ajánlom neked is.
Lehet túledzés is, én többfélét sportolok, amik kiegészítik egymást. Érdemes variálni, vagy ha az nem jó, akkor ritkítani az edzést, és pihenőnapokat beiktatni.
Délelőtt tanórás az edzés mivel labdarúgó vezető edzői szak..
Így délelőtt kötelező edzés délután én kb hétköznap 3x még edzek és szerintem rengeteget mozgok (bmi olyan 28 körül van) kb 104kg vagyok 184 cm-el. (F/17)
Keresztedzésről tanultok? Nem tudom, hogy néz ki egy ilyen tananyag, szóval nem tudom megítélni, hogy jó-e, elég-e együtt ez meg a foci edzés.
Fontos a regenerálódás, mert az izom a pihenőidőben fejlődik. Pihenni viszont nem csak úgy lehet, hogy nem edzel, hanem úgy is, hogy mondjuk más izomcsoportra edzel, amíg az egyiket hagyod pihenni. Így túlterhelés sincs, mégis edzésben maradsz.
Majd most akkor picit átnézem ezt az étrendet eddig nem tulajdonitottam olyan sok jelentőségét neki...
Többségében lábra megy az edzés főként a héten 1 nap van amikor minden izom csoportra rá dolgozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!