Az elvesztett izomtömeg mennyi idő alatt jön vissza?
Figyelt kérdés
Szoval az a szitu hogy muszály voltam kihagyni az edzèst hónapokra. Nem voltam eddig se olyan izmos inkább csak feszes formába voltam.Módjuk vadlira ès combra elég jo volt a helyzet.
Eléggé elernyedtek az izmaim és meg fogytam is.
Most mit csinaljak?
Hogy kezdjek neki újból, hogy ne legyen hirtelen megerőltetö és mennyi idö alatt tudom elérni hogy legyen változás?
Jelenleg csak otthon tudnék edzeni. 21/N
2019. febr. 9. 17:59
1/4 anonim válasza:
A természetes úton megszerzett izomtömeg hosszú idő alatt tud csak lemenni, és kb. ugyanennyi idő visszaszerezni. Ha neked 1-2 hónap kihagyás már látszik a testeden, akkor ott nincs valami rendben (vagy csak különféle kiegészítőkkel szedted fel azt - nem proteinre gondolok). Ugyanúgy lenne célszerű újrakezdened az edzést, ahogy előtte is csináltad. Az első 1-2 edzés még legyen inkább könnyebb, aztán majd idővel úgy is újra hozzászoknak az izmaid a folytonos igénybevételhez és akkor majd lehet komolyabb edzéseket tartani.
2/4 anonim válasza:
i7-es procival gyorsabban.
(rossz kategória)
4/4 anonim válasza:
Én a legutóbbi mentéstől folytatnám a küldetéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!