Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi időbe kerülhet így...

Mennyi időbe kerülhet így lefogynom?

Figyelt kérdés

Edzőterembe szeretnék járni, főként futni szeretnék. 58 kg-ból szeretnék lemenni, legalább 45-50-re. Ha heti 2x 3x járok el (tudnátok esetleg tanácsot adni, hogy mennyi kilómétert fussak naponta?) akkor X kilóméter futással mennyi idő alatt érhetem el a kívánt súlyt?

16/L

2019. febr. 4. 19:49
 1/7 anonim válasza:

Csak futástól nem fogsz lefogyni! Rossz az elgondolás. Táplálkozz egészségesen és vigyél be kevesebb energiát a szervezetedbe, mint amennyire szüksége lenne. Figyelj az arányokra (fehérje, zsír, szénhidrát, rost) ha fogyni akarsz akkor legyen a fehérje beviteled kb 1,5 g/tkg. Yazio vagy Myfitnesspal alkalmazás segíteni fog. Fogyni nem egészsésges heti 0,5 kg-nál többet! Erre figyelj! Ha csak futsz (függ milyen gyorsan/pulzus tartományban), az általában aerob mozgás, kalóriát égetsz. A baj az, hogy elsősorban izomvesztéssel jár, másodsorban zsírégetés. Tehát, ha sovány is leszel skinnyfat kinézetű lennél. Ezért ne hagyd ki az izomerősítő gyakorlatokat.

Azt tanácsolom, hogy csinálj 1 óra súlyzós edzést és fuss kb 20-30 perc intervallum futást, vagy más intervall gyakorlatot. Ha emellett figyelsz a helyes táplálkozásra, akkor garantált sikered lesz. 4 hónap alatt egészségesebb, izmosabb, és 50 kg-os leszel. (feltéve ha a +8 kg az zsír, ami rajtad van)...

2019. febr. 12. 10:06
 2/7 anonim ***** válasza:
49%
Milyen magas vagy, hogy a 45-50 kilót tartod ideálisnak? Egyébként meg 16 évesen ne sanyargasd a testedet hülye fogyókúrákkal. Inkább adj meg neki mindent, ami szükséges. Ha pedig mindenáron fogyni akarsz, a regenor étrendet javaslom.
2019. febr. 12. 17:46
 3/7 anonim válasza:
Naponta 2200 kalóriára van szükséged 16 évesen, egy óra futással közepes tempón pedig 700 kalóriát égetsz, így semmit nem fogsz fogyni, 16 évesen meg nem értem, hogy hova akarsz 45 50 kilóra fogyni :D Nálatok most tényleg a pálcika a divat? A paliknak az tetszik, ha megtud rajtad fogni valamit, nem az, ha elfúj a szél. :D De sok sikert hozzá
2019. febr. 28. 22:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen, de 152 cm vagyok xdd ahhoz meg az lenne az ideális
2019. márc. 1. 14:27
 5/7 anonim válasza:
56 kiló a neked ideális, nem 50 és 45.. Nagyon legyengülhet az immunrendszered és sok betegség rádtalálhat
2019. márc. 1. 22:11
 6/7 anonim válasza:

A feleségem 160 cm és 50 kg. És nem csontsovány. Szerintem nincs azzal baj, hogy valaki 152 cm én kb. 50 kg akar lenni. A kérdés nem is az, hogy ki hány kiló, hanem mennyi izom van rajta és mennyi a testzsír százaléka.

Nőknek 16 % alatt már jöhetnek a problémák. Azt javaslom ne a kilót nézd hanem a testzsírt. 18-20 % alá szerintem nem kéne menned. De ezt úgy érd el, hogy közben izmosodsz!

2019. márc. 2. 05:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Azthiszem 30%-os a testzsírom
2019. márc. 2. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!