Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan kezdjem el? / Mitől...

Hogyan kezdjem el? / Mitől tudnèk hízni?

Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni alakot formálni (?) Viszont vèkony vagyok.165cm 54kg (48kg voltam nagyon sokáig, èvekbe ès majd nem rosszullétig zabálásba telt mire feltornáztam 54re a súlyom). Nekem így nem tetszik, szeretnèk formás, nagyobb feneket, szèp combokat de attól fèlek ha elkezdek mozogni fogyni fogok. Valakinek van ötlete? Kèrem ne bántsatok, èn segítséget kèrni jöttem nem leszólást. 23/N
2019. febr. 4. 07:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha formásodni és ehhez izomtömeget növelni szeretnél, akkor erősítő, tömegnövelő edzésre van szükséged. Ha az étkezésed is megfelelő, vagyis az izomépítéshez elegendő fehérjét + az edzéshez elegendő energiát biztosító szénhidrátot beviszel, akkor erősödni fogsz, ami a formádon és a testsúlyodon is meglátszik majd.

Akkor fogynál, ha kevesebb energiát viszel be, mint amit elhasználsz.

2019. febr. 4. 08:33
 2/2 sportember11 ***** válasza:
100%

Szia Nóri! Esetedben egy életmódváltás segítene igazából. A rendszeres mozgás és az ezzel járó egészséges étkezés a kulcs a megfelelő testarány eléréséhez. Javaslom, hogy menj el valamilyen csoportos funkcionális edzésre, vagy kezdd el otthon a saját testsúlyos edzést.

A rendszeres mozgás magával fogja hozni a megfelelő táplálkozást is. A formás fenékhez amúgy is izmok kellenek, nem zsír :D

Ime 5 igazán hatékony saját testsúlyos gyakorlat, amelyekkel extra kidolgozottá válik majd a combod, a feneked és a vádlid izomzata:

- Felugrás vállszéles guggolásból

- Kitörés előre

- Felugrás a lábak mellhez húzásával

- Egylábas csípőemelés hanyattfekvésből

- Kitörés oldalra

Ha további infót keresel a témáról, akkor javaslom, nézz utána a SportIN Card rendszerének. Az pont ilyenekre nyújt megoldást.

2019. febr. 4. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!