Hogy hívják a VV9-ben most bentlévő boksz-edző nevét?
Mert pár év kihagyás után a mostanit elkezdtem nézni (az elsőket láttam), most meg már kíváncsi vagyok, ki nyeri meg.
A fickó jobban érdekelne, hogy ki ő. Ezek szerint senki nem tudja, vagy aki tudja, az nem itt olvasgat engem. :))
Tóth György.
Magáról nyilatkozta:
„Gyerekkorom óta a sport világában mozgom, a küzdősportok mellett más sportágakban is kipróbáltam magam. Gyerekkoromban atletizáltam, majd belecsöppentem ebbe a világba. Kipróbáltam a kick-box-ot, az ökölvívást, a kyokushin karatét, és ezekkel párhuzamosan a bírkózást is. Szerencsére zseniális edzőkkel volt alkalmam együtt dolgozni és rengeteget tanultam tőlük.
Célom, hogy mind a csoportos, mind a személyi edzéseimen átadhassam a tanítványaimnak mindazt a tudást, illetve tapasztalatot, amit a több évtizedes sportmúltam alatt szereztem.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!