Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Dartsban, hogyan kell célozni?

Dartsban, hogyan kell célozni?

Figyelt kérdés

Azt értem,hogy folyamatosan a célt kell nézni és a szemsíkban kell valahol elhelyezkednie a nyílnak,de nem igazán oda mennek a nyilak ahova nézek.

Valaki elmagyarázná,hogy hogyan érdemes célozni?

2019. jan. 25. 12:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Sokat segít, ha a tábla fele nézel, amúgy azt te honnan tudod, hogy a dobó melyik szektort nézi?
2019. jan. 25. 12:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Én úgy csinálom, hogy csak azt nézem, ahova dobni akarok. Pislogni nem szoktam dobások közben, mert megfigyeltem, hogy utána nehezebb célozni (megnézed a vb-t, akkor szinte senki nem pislog a 3 nyíl eldobása között). De én azt mondom, hogy gyakorolj és megérzed vagy menj el edzésre és megmutatják, elmagyarázzák élőben. Valamint lazulj el! Régebben ugye volt ez, hogy sok játékos ivott valami alkoholt a verseny előtt, hogy ellazuljon. Kipróbáltam és igaz, de ezt ne csináld, maximum EGYSZER kipróbálod, miután már egészen jó vagy (magadhoz mérten). Vagy sportolás után dobálok, akkor szintén lazább vagyok és jobban megy, pontosabban dobok. Meg ugye koncentrálni kell, de ezzel gondolom nem mondtam újat.
2019. jan. 25. 13:20
 3/3 anonim válasza:
Úgy, hogy naponta több órányit dobálsz és nem 1-2 órára gondolok, hanem mint a profik ő nekik ez a munkájuk ugyan annyi időt áldoznak bele, mint egy atlagos embernek egy napi műszakja vagy, mint egy középiskolás gyerek tanóráinak száma. Ezeknek már annyira benne van a kezükbe. Több százezer dobás. Ki tudja lehet,hogy még több is. Emelett nekik még edzeniük is kell, be kell melegíteniük.. aki dartsozott az már biztos tapasztalta,hogy 1 2 órás játék után megérezte a karján az izmait. ;)
2019. ápr. 24. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!