Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan beszéljem meg ezt a...

Hogyan beszéljem meg ezt a szüleimmmel? (LENT, FONTOS)

Figyelt kérdés
Már egy ideje Tippmixezek, de csak hobbiként, füzetbe. Kezdőösszegként 500 Ft-t adtam, meg most (2 hónap után) már +20 ezer Ft-ba vagyok, mindez 500 Ft-ból. Szüleim viszont scak nagyon ritkán engedik meg hogy igazából játszak, és azt is szinte mindig csak bukom. Már kb.: fél éve adtam fel először, de csak most pár hónapja kezdtem füzetbe hobbiként. már többször is előhoztam, hogy kérnék 500 Ft-t és abból játszanák, apránként építenék rá, és egyszerűen nem értik meg, hogy 1 hónap múlva kb. 40x annyi pénzem lenne. De nem is a pénz érdekel, manem mert ezek érdekessé teszik a mecsceket, stb. Segítség, mit mondjak, plS!!
2010. jún. 29. 10:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Tudod azon van a hangsúly, hogy több pénzed LENNE...de mi van, ha nem.

Szerintem ne kezd el újra, mert így kezdődik a függőség, lenne 40szer annyi pénzed, vagy nem...rá mehet az életed is!

2010. jún. 29. 10:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Mutasd meg a füzetet, hátha segít.
2010. jún. 29. 10:58
 3/8 A kérdező kommentje:
De én nem úgy akarok, hogy függő lennék!
2010. jún. 29. 10:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Már mutattam:(
2010. jún. 29. 11:00
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
azt akarod mondani, h az előző 20E-ből nem maradt 500 se???
2010. jún. 29. 11:34
 6/8 A kérdező kommentje:
De, de akkor csak füzetbe játrszottam! Nem érted! Olvasd el még1szer!
2010. jún. 29. 11:39
 7/8 anonim ***** válasza:

hány éves vagy?

Am igaza van az elsőnek...meg mi az, hogy nem úgy játszanál, h függő legyél??

Miért, szerinted bárki is ugy kezdi??XD

2010. jún. 29. 14:10
 8/8 anonim ***** válasza:
500ft-ot nem olyan nehéz összespórolni. Ha kapsz zsebpénzt, akkor spórolj vele. Nem azt mondom, hogy nyúld le. Aztán mikor összejön akkor elmész és nyomatod :P
2010. júl. 1. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!