Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért cikizik annyian a...

Miért cikizik annyian a Rubint Réka tornát, pedig szerintem hatékony?

Figyelt kérdés
Sok rosszat hallottam, hogy nem jók ezek a tornák. Nos én heti 2 súlyzós edzés mellett szoktam általában harmadik edzésként beiktatni egy réka tornát. Szerintem kardionak kiváló, és még azért izomlázam is van tőle, azért formál is, és ha jól tudom, a testnek szüksége van a kardio edzésre is. A gyakorlatok is jók. Miért nem szeretik olyan sokan?
2018. dec. 27. 13:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert kemény, a nő is meg az edzései is. Ez igaz, haladóknak való a tempója.
2018. dec. 27. 13:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez igaz, tényleg nem könnyű, ezt belátom.
2018. dec. 27. 13:38
 3/6 anonim válasza:
100%
Kardió dvdt nem próbáltam tőle, mert nem szeretem a kardió edzéseket, de az erősítő gyakorlatsorait rendszeresen csináltam régen. És borzasztóan untam. 15 percig az egyik láb, 15 percig a másik. Semmi kreativitás, ugyanazok a gyakorlatsorok. Na én ezért nem szeretem. Megölte a mozgás örömét, szenvedtem tőle. Számomra sokkal élvezetesebb mozgásformák is vannak:)
2018. dec. 30. 21:25
 4/6 anonim válasza:

A stílusa borzalma. Buta beszólásai vannak folyamatosan.

Ráadásul sok olyan gyakorlat is van benne, amitől le lehet sérülni. A hasizom gyakorlatainak 80 %-a ilyen. Ülve emeld a lábad, 20 percen át. Tudom, hogyha helyesen hasizomból emelsz, akkor jó, de ennyi ismétlésszámban már nem hasizomból fogod emelni, hanem derékból. Ha nem voltak derékproblémáid, majd lesznek. A nyújtást meg hírből sem ismeri.

2019. márc. 23. 20:01
 5/6 anonim válasza:
az ő tornái a legjobbak. két év alatt 25 kilogrammot adtam le az ő segítségével. innen is puszi Réka. Kevin nélkül nincs karácsony
2019. máj. 6. 15:02
 6/6 anonim válasza:
Nincs Karácsony nélküle, bizony. Remélem nézted ma!
2019. dec. 25. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!