Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A motorozás sportnak számít?

A motorozás sportnak számít?

Figyelt kérdés
Pl motogp .... vagy aki csak önmagában kint az utakon motorozik ... vagy crossozik... Ezt azért kérdezem mert van aki sportként tekint rá ? de miért amikor csak ül és vezet?
2018. dec. 21. 20:34
 1/4 anonim válasza:
a LoL-ozás is sportnak számít szóval szerintem ez attól függ, hogy mire használod a motorod.
2018. dec. 21. 20:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Jó kérdés. Én akkor tartanám annak, ha pályáznék. Amúgy tényleg csak ülök és megyek. Jó hobbi, de nemérződik sportnak kicsit sem... Akkor az autóvezetés is sport, márpedig azt sem tartom annak, kivéve ugye a versenyzést, ami már egészen más műfaj...

Kalóriát nem igazán éget, az biztos. Ezt sajnáltam, amikor 17 órát ültem kb. egyhuzamban a motoromon egy nap...

No, ezt nem tudnám biciklin megcsinálni, még a töredékét sem, az sport és erőfeszítés, persze nem mindegy a terep.

Bár az én motorozásom sem mérhető össze egyesekével, akik elég kanyargós úton mennek 120-szal, ami már elég jó halálfélelmet ad alapesetben... De az inkább lelkileg, szellemileg fáraszt, illetve fizikailag is, de nem annyira terheli az izmokat.

2018. dec. 21. 21:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért ha a cruiseremmel felmennék egy közeli hupás dombra ökörködni, azt keményen sportnak tekinteném. Próbáltam egy F650-es találkozón (a páromnak az van), de cruiserrel ez kimondottan extrémsport. A Mályinka-Szentlélek is elég volt neki, az még nem sport, de már enyhe terep, akárcsak egy kissé meredek, köves, nyomvályús földút vagy kicsit mély homok. De még az sem sport nekem. Amikor az utóbbi terepen toltam felfelé sokszáz métert, az sport volt, de nem motorozás. Motor tolása sík aszfalton az séta, ami határeset sport. Vagy a séta egyáltalán nem sport...?
2018. dec. 21. 21:08
 4/4 anonim válasza:

Sport!

Ha nem erted csak annyit hogy..

Te hobbiból veszélyeztetnéd az életed?

2023. szept. 15. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!