BioTech USA termék használói, tudnátok erről véleményt/tanácsot adni?
Na szóval ez egy elég gáz story.. Történt a mai nap során, hogy vettem egy BioTech USA mega fat burnert. Aztán itthon vettem észre, hogy ott virít a felirat, hogy "For Her".. Igazából soha nem alkalmaztam még hasonló készítményt, de ezzel az a legfőbb probléma, hogy férfi vagyok.. XD
Lesz ennek akármi negatív hatása, vagy valami ahhoz hasonló? xd
Előre is köszi
Bajod nem lesz.
Annyi, hogy ezt kifejezetten lányok számára csinálják, de ettől semmi bajod nem lesz. Ha megvetted szedd el.
Tehát akkor esélyes, hogy lesz hatása?:D Elnézést a sok hülyeségért, de ebben baromira nem vagyok jártas:D
Köszönöm a választ, ment a zöldpacsi
A hatóanyagok benne vannak, csak jobban a nők biológiájához fejlesztve. Régebben néztem mi a különbség, de nem tartalnaz semmi káros anyagot a férfiakra nézve se.
Ha úgy érzed, hogy hatástalan lesz az max amiatt lesz, mert ugye a helyes táplálkozást és mozgást ez se pótolja. Nem egy csodaszert vettél, csak egy mankót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!