Mit sportoljak?

Figyelt kérdés

Valaki tud ajanlani jo sportegyesületeket budapest környékén

17l

2018. nov. 15. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem értem az ilyen életképtelen kérdéseket. Menj el egy edzőterembe, próbálj ki néhány órát, aztán csináld, ami megtetszik.

Arra, hogy egyesületi sportoló legyél, nem sok esély van, nem sok olyan sport van, amit 17 évesen elkezdve eredményeket lehet elérni. Eredmény alatt itt azt értem, hogy megnyersz egy országos bajnokságot. Talán még a sportlövést tudom elképzelni. De lehet, hogy már ahhoz is késő.

2018. nov. 15. 18:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Részben egyetértek az elsővel, én sem értem az ilyen "mit sportoljak" kérdéseket... Írsz egy listát magadnak a létező sportokról, kihúzod ami semmiképp se érdekel vagy amire nincs pénzed, a megmaradókat meg kipróbálod ha van rá lehetőséged.

Abban viszont nem értek egyet, hogy 17 évesen ne lehetne egy sportegyesülethez csatlakozni. Vannak amatőr és profi egyesületek és vegyesek is, amik amatőrökkel, meg profikkal foglalkozik. Az amatőr, hobbi sportolók is fizetnek tagdíjat és a bevételnek minden egyesület örül. Én is 2x évesen kezdtem jártam sportolni egy egyesületbe ami (teljesen 0-ról, soha korábban nem csináltam azt a sportot) néhány főleg szezonálisan járó amatőr mellett fiatal sportolókkal is fogalakozik.

De egyébként meg miért kell sport egyesület ha sportolni akarsz? Az emberek nagy része magától kezd el valami sportot, nem egyesületbe lép be. Ez nem jelenti azt, hogy egyedül sportol. Elmegy, kipróbál vmi sportot (akár csapatsportot), megismeri azokat akik oda járnak és aztán együtt folytatják.

Találd ki mi érdekel először és aztán keress helyet hozzá, ne fordítva.

2018. nov. 15. 21:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hétfőn megyek is jogazni
2018. nov. 16. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!