Mi miatt kívánom ennyire a mozgást?
Női dolog van, előtte PMS. Nagyon kivagyok, a hosszú hétvégén sokat sírtam is, de a sport nem szokott megnyugtatni (a kiadós sem).
Ezek miatt vágyom a mozgásra mégis?
Sportolgatós vagyok amúgy és a heti javasolt 3 (de egyesek szerint 6-7) helyett 1-2 óra kocogás, súlyzó, torna van.
Most úgy kívánom, hogy nem elég és egy lájtos túra se volt elég.
26/L
Miért értelmetlen?
Mert tudnom kellene a választ?
Olyan, mintha a gyerek a csukamájolajat kívánná.
Mindig elönt a forróság, ha a sport, mozgás témakörben egy lány részletekbe menően ír a menstruációjáról. Nyami.
Amúgy meg addig fetrengtél otthon, hogy már besokalltál. A tunyaságnak is lehetnek határai, némelyik idős asszony többet mozog, mint te. Ennyi a titok, ami a te buksidnak akkora akadály volt. Remélem segítettem. 😇
Valaki, akiben kevesebb a gyűlölet és a frusztráció, az elmagyarázná, hogy mi a gond ezzel a kérdéssel?
Ha felteszem azt a kérdést, hogy miért kívántam a kókuszt, holott utálom, azzal is gond van?
Úgy látom, a magyarok az összes frusztrációjukat itt vezetik le.
Mimden kérdés alatt a kérdezőt piszkálni, azt.
Lehet, hogy némelyik idős asszony többet mozog, mint én, de miért pont azt bántjátok, aki legalább igyekszik?
Tudod, olyan is van, aki semmit se sportol, mindig lift, mindig mozgólépcső és otthon tényleg fetreng. Nekem a hobbijaim se engedik a fetrengést.
Mindegy, majd rájövök, miért volt ez a mozgás-kívánalom.
Már elmúlt kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!