Kb 3 hónapja kezdtem el edzeni, ez alatt az idő alatt eljutottam addig, hogy kézenállást meg tudjam tartani 1 percig. Viszont az lenne a gond, hogy ezt csak úgy tudom meg csinálni, ha valaki felhúz, és meg fogja a lábam, hogy ne dőljek el... Hogyan tudnám megtanulni, hogy én saját magam tudjam fel lökni a lábam a falhoz. Mivel meg bírnám tartani, de félek el rugaszkodni. Bennem van egy nagy félelem.. Nem merek lendületet venni. :D El szeretnék jutni egy olyan szintre, hogy akár az egy kezes kézenállás is menjen... De ha még a kétkezest se tudom meg csinálni, akkor bszhatom. :D
2018. okt. 29. 21:56
1/6 anonim válasza:
mért mitől félsz?? koppani fog a sarkad?? kiborítod a falat??
fogd fel előbb, hogy teljesen alaptalan a félelmeled... ez az első lépés és a legfontosabb is
második lépés, gyakorold az elrugaszkodást hirtelen úgy se tudod mekkora lendület az ami elég, de nem is biztos hogy tudsz akkora lendületet venni
amúgy kezd fejen állással és onnan nyomd ki magad majd
Ma már megy mindezek nélkül, csak a félelmet kellett legyőzni. Igaz a hátam másnap kék-zöld lett, de megérte szerintem, mert sikerült és rájöttem, hogy alaptalan volt a félelmem. Úgyhogy neked is sok sikert! (Ja, ha nem érted, hogy mit írtam a kérdésemben, akkor nyugodtam írj privátban és elmagyarázom. Egy kicsit össze-vissza sikerült.. :D )
2018. okt. 29. 22:49
3/6 anonim válasza:
Amit az első ír, hogy nyomd ki magad fejenállásból, azt szerintem hanyagold (kivéve, ha megy.. ). A kérdésemben sem úgy értettem, hogy a földtől nyomtam ki magam, hanem úgy kb. 90 fokból, de igaz én edzek már egy ideje, csak ez nem sikerült eddig.
2018. okt. 29. 22:52
4/6 anonim válasza:
Na, hogy megy?
2018. nov. 1. 16:23
5/6 A kérdező kommentje:
Hát, még nem próbáltam. :D Kis ideig nem is fogom, mert a csuklóm olyan szinten megerőltettem, hogy az edzést is abba kell hagynom 1-2 hétre... Nagyon megerőltettem. Elég gyenge alkat vagyok még, és elég nehéz dolgokkal már próbálkozni akartam. De majd 1-2 hét múlva megírom mi lett, ha nem töröm ki valamimet. :D
2018. nov. 1. 19:44
6/6 anonim válasza:
A csukló nekem is probléma, ha bekötöm kicsit segít. Na akkor sok sikert! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!