Van itt valaki, aki zumbázott? Mik a tapasztalataitok? Mennyire hatásos?
El kéne kezdenem valamit rendszeresen sportolni, mozogni, de nem vagyok egy sportos fajta. A zenét viszont imádom, úgy jobb a sportolás és táncolni is szeretek. A latin zenéket is nagyon szeretem. Ezért gondoltam a zumbára, meg az viszonylag sok helyen is van.
Heti 2x járnék csak zumbára, azon kívül szeretnék heti egyszer otthon is edzeni, erősítő gyakorlatokat.
A célom leginkább az, hogy mozogjak, formásodjak egy kicsit, erősödjek, jobb legyen az állóképességem. Nem a fogyás miatt csinálnám, mert nincs rajtam felesleg, de 3-4 kilót azért le szeretnék adni, szeretném ha kicsit laposabb lenne a hasam és kisebb a combom.
Nekem semmilyen tánc nem hozott fogyást, inkább súlygyarapodást, mert izom jött fel.
Ha csak jól akarod magad érezni, akkor próbálj ki több tanárt, és válaszd ki a legélvezetesebb órát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!