Milyen teljesítménynek gondoltok egy 200 kilós guggolást?
Tegyuk fel átlag nem edzo emberkent elmentem edzeni egy konditerembe, altalaban nok a ruddal (20 kilogramm) magaba vagy aki alapbol erosebb az ra rak még 5-10 kilót és annyival kezdi a guggolast, ha guggolni akar. Ferfiak 30-60 kilo kozotti sullyal altalaban. Na most. Ha ti tudjatok es erzitek hogy nalatok ennyi a teljesitmeny, akkor milyennek tartanatok, milyennek gondolnatok egy 200 kiloval guggolo embert? Kerlek irjatok a valaszba le azt is hogy edzettetek e mar valaha es ha igen mennyit.
Igazabol nyilvan ha nem edz az ember akkor a kutyat se erdekli a masik 200 kilos guggolasa, de ha velemenyezni kellene mi jutna rola eszetekbe?
Hát szerintem elég jó teljesítmény. Amikor edzettem akkor 40 kg fölé nem mentem guggolásban, de így is sok sorozatot csináltam, 8-10-12 ismétlésszámmal.
Nem nehéz súly, de megteszi :D még az egészséges kategória sztem.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!