Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi az a cooper futás?

Mi az a cooper futás?

Figyelt kérdés
az valami olyasmi h szlalonozva,egy 8-ast leirva futsz?

2018. okt. 11. 17:25
 1/9 Andizsuzsi ***** válasza:
12 perc
2018. okt. 11. 17:35
 2/9 A kérdező kommentje:
szóval sima futás csak 12 percen keresztül?köszi :)
2018. okt. 11. 17:40
 3/9 aikiboxer ***** válasza:

Hogy sima futás azt azért nem mondanám... ez egy állóképességi teszt.

[link]

2018. okt. 12. 02:02
 4/9 anonim válasza:
Egy szenvedés :D
2018. okt. 12. 21:43
 5/9 anonim válasza:
100%

Állóképességet méri! Szenvedés?

12 perc? Az a baj, hogy a suliban nem tanítanak meg futni..Utáltam..Gyűlöltem! Általános suliban anno kötelező volt!

Ma pedig már több mint tíz maratont futottam.Felnőtt huszonéves fejjel kezdtem.Legfontosabb a légzés,A legtöbb gyereknek szúr az oldala! Miért? mert rossz ritmusra veszi a levegőt...Csak az első pár alkalommal kell rá figyelni, aztán rögződik. 4 titi beszív egy tá kifúj..

A lényeg, hogy lemérik 12 perc alatt mekkora távot tudsz futni.Általában 1600-2400m között, de az átlag 2000m, ami 6 perces km-eknek felel meg.Vagyis 1km-t 6 perc alatt tudsz futni.ez egy kellemes tempó, nem sprint , de nem is kocogás!Ha valaki ilyen tempóban fut maratont az 4 óra 10-20 perc, ami nagyon nagyon jó!

2018. okt. 19. 11:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Előttem szólónak nagyon igaza van! Én szerencsére magamtól jöttem rá a ritmusra és utána a coppereket hihetetlen lazán lefutottam. Mindenki ott szenvedett én meg futottam volna még :D

Szóval igen, 12 perc nonstop futás, és tanárfüggő, de a megtett távolság alapján szoktak osztályozni

2018. nov. 3. 00:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm:DD Szóval akkor ugy vegyem a levegőt h:ti ti ti ti táá.a tánál lehet hosszabb?És a titiknél meg gyorsan?
2018. nov. 3. 09:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem szaggatottan... Olyan hosszú ideig szívod be, amíg kimondasz magadban négy "titi" t. Ez lehet négy lépés is
2018. nov. 3. 12:18
 9/9 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm:)
2018. nov. 3. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!