Testnevelés órán szerettek mezítláb lenni? Valakivel volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Rendes testnevelés órára gondolok nem a gyógytesire2018. okt. 8. 15:56
1/8 anonim válasza:
létezik cipő minek kéne mezítláb lenni
2/8 anonim válasza:
Nem emlékszem arra, hogy mezítláb tesiztem volna valaha is. Mondjuk a 8 év taekwondo lehet érzéketlenné tett ilyesmikben és fel sem tűnt.
3/8 anonim válasza:
Igen, szeretek. Nekünk sajnos csak az egyetemen vált elfogadottá. Általánosban és középiskolában tornacipő, fehér zokni volt előírva. De minek. Mezítláb sokkal jobban, szabadabban tudok mozogni. A talajt is jobban érzem.
4/8 anonim válasza:
1:48-tól nézzétek: a sárga pólós lány mezítláb van
5/8 anonim válasza:
Én szoktam, mert nagyon egészséges ám mezítláb lenni, jobban érzed a talajt. Főleg a talajgyakorlatoknál meg zsámolyugrásnál jó. Kötélmászás is sokkal könnyebb így :)
6/8 anonim válasza:
Én nem szeretek cipőt vselni tesi órán, mindig nálam van de nem veszem föl átöltözök és leveszem a cipőt. Zokniban szoktam úgy jobb.
7/8 Domi 2000 válasza:
Én szerettem mezítláb tornázni. Gimiben 4-5 fiú és majd az összes lány mezítláb tesizett nálunk. Barátnőm több mezítlábas sportfoglalkozásra is jár callanetics, nia, jóga.... Szerintünk klassz dolog mezítláb sportolni és ettől még nem vagyunk lábfetisesek.
8/8 anonim válasza:
Csak felszereléshiány esetén kellett, alsó tagozaton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!