Késő elkezdeni?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, nagyon de nagyon szeretek sportolni, szeretem a kihívásokat eddig hosszú évekig fociztam de beszünt a csapat és abba hagytam ahol élek a városokban semmi lehetőség sincs nagyon utálom, elkezdtem kondizni,mert jó a genetikám látszik is, mert lassan de fejlődök és nem adom fel, itt sulizok 11-dikes vagyok még van 1 évem, nem értek egyébhez csak a sporthoz és azt szeretem ha elmennék suli után Magyarorszgára és járnék K1-re késő lenne? Mert azt is nagyon de nagyon szeretem igaz még nem voltam semmi küzdősport edzésen de utcai verekedésekbe már volt részem, és elég jól mozgok szerintem de tudom kezdőként sokat kell edzek, kondizásban is gondolkodtam de abból se tudom, hogy tudnék megélni, én mindenképp sportolni szeretnék és abból pénz kapni és abból megélni, nem akarok aza nagy dús gazdag lenni csak amit szeretnék azt engedjem meg magamnak, mi az ötletetek mit tudnék csinálni? Mindenképp sportolni szeretnék.2018. okt. 3. 20:45
1/1 anonim válasza:
Abból megélni nem biztos hogy fogsz. Az nem csak attól függ hogy ki mikor kezdi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!