Késő 16 évesen elkezdeni balettozni/társas táncot tanulni?
(Kedves első! Hogy lenne már késő, írta hogy nem profi szinten akarja csinálni.)
Nem késő, van aki felnőtt korban kezdi. :) Nagyon szép mozgásforma, csak ajánlani tudom.
A baletthoz annyit értek, mint tyúk az abécéhez, ott legfeljebb megérzés, hogy ha saját kedvtelésből csinálod, sose lehet késő elkezdeni (legfeljebb tényleg nem fogod tudni soha már tökéletesen elsajátítani a technikákat...)
DE a társastánchoz magam is konyítok valamicskét, és bátran állíthatom, azt aztán tényleg soha nem késő elkezdeni. Én olyan 18-19 lehettem, amikor elkezdtem, és versenyzőnek tökéletesen alkalmatlan vagyok, de pl. Budapesten annyi ilyen szórakozási lehetőség van folyamatosan, hogy már ezért megéri belevágni, ha van hozzá kedved.
És a lényeg: társastáncból amúgy van jópár különböző versenyfajta / versenyosztály, ha most kezded is felnőtt korosztályban vagy seniorban (ne ijedj meg, 15 év és oda tartozol majd :D ) akkor is lehet szép eredményeket elérni, ha közben ehhez is megjön az ambíciód!
Ha nem titok: hol kezdenél táncolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!