Nem késő elkezdenem balettozni?
Baletozni szeretnék de nem tudom nem késō-e belevágni az én "koromban".Kosárlabdázok már 2 éve de elötte 6 évet balettoztam.Azóta nagyon sajnálom, hogy abbahagytam.:(.Nem vagyok túl hajlékony és elég sportos a testalkatom.168cm vagyok és 54kg.Ha van értelme elkezdenem azt is írjátok meg kérlek, hogy hol.
13/l
Nem is elkezdenéd, hanem folytatnád, méghozzá elég komoly múlttal.
Miért lenne késő?
A "hol" kérdésre neked kell tudnod a választ, ami hozzád közel van és a szintednek, igényeidnek megfelel. Kutakodj utána, biztos van alkalmas lehetőség a közeledben.
Hobbiként sosem késő elkezdeni!
Én sem vagyok hajlékony, az alkatom meg aztán főleg nagyon rossz (165 cm, 60 kg), mégis eljutottam egy félprofi szintre (13 év alatt) és ami a legfontosabb imádom csinálni.
Ezekkel a helyekkel van tapasztalatom, ezeket ajánlanám:
Ha komolyan gondolod (érdekel a technika, szívesen 'szenvednél' kicsit :D ), akkor Noverre stúdió.
Táncművészetin tanító mesterekkel a táncművészeti épületében
Ha valami igazán művészire és színvonalasra vágysz, akkor Aleszja Popova.
Kossuth díjas balerina, csodálatos személyiség, öröm tőle tanulni
Ha még kicsit tartasz tőle, hogy hogy fog menni és inkább egy jó hangulatú órára vágynál, akkor Mihály Regi, Artbeat Academy.
nagyon figyel a személyes fejlődésre, ha jól tudom van is most egy kezdő balett csoportja 10-15 éves lányokból
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Ha bármelyikről kérdésed van, írj nyugodtan privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!