Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Küzdősportot megtanulni rövid...

Küzdősportot megtanulni rövid időn belül?

Figyelt kérdés

Sziasztok, rövid időn belül max. 1 évre gondolok, az indokom rá, hogy vidéken lakom és itt is mint a legtöbb vidéki helyen roma uralom van, a lényeg, hogy többször támadtak a családomra, édesanyámra miközben jött haza a boltból és amit vett a boltban el is lopták tőle, engem is már többször megtámadtak, többször verekedtem velük és általában csak a szájuk nagy de annyira jól nem tudnak verekedni, volt már amikor én kaptam jó pár pofont, de osztottam is ki sokszor, szeretnék jobban megtanulni verekedni vagy valamilyen küzdősportot, hogy minden esetben én nyerjek és akár egyedül több roma srác ellen is helytálljak, megvédjem a családomat stb.

Köszönöm előre is a választ.

2018. szept. 23. 19:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Boksz az könnyen tanulható, de 1 év után se add fel. Egyedül meg sok romát nem fogsz megverni. Max. 2-3, de ahhoz az kell, hogy nagyon szarok legyenek.

És elgondolkoznék a költözésen, ha megtehetitek.

2018. szept. 23. 20:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Inkább keresed meg a terület vajdáját.Viszel neki egy csomag ajándékot és elmondod,hogy mit csináltak a suhancok muteroddal.Számon fogja kérni őket ha látja rajtad hogy korrekt vagy és nem keresed a bajt,de nem is menekülsz ha jön,mert nők megtámadását és kirablását általában nem szokták díjazni.
2018. szept. 24. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!