Küzdősportot megtanulni rövid időn belül?
Sziasztok, rövid időn belül max. 1 évre gondolok, az indokom rá, hogy vidéken lakom és itt is mint a legtöbb vidéki helyen roma uralom van, a lényeg, hogy többször támadtak a családomra, édesanyámra miközben jött haza a boltból és amit vett a boltban el is lopták tőle, engem is már többször megtámadtak, többször verekedtem velük és általában csak a szájuk nagy de annyira jól nem tudnak verekedni, volt már amikor én kaptam jó pár pofont, de osztottam is ki sokszor, szeretnék jobban megtanulni verekedni vagy valamilyen küzdősportot, hogy minden esetben én nyerjek és akár egyedül több roma srác ellen is helytálljak, megvédjem a családomat stb.
Köszönöm előre is a választ.
Boksz az könnyen tanulható, de 1 év után se add fel. Egyedül meg sok romát nem fogsz megverni. Max. 2-3, de ahhoz az kell, hogy nagyon szarok legyenek.
És elgondolkoznék a költözésen, ha megtehetitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!