Ilyen időbe nincs hideg pólóban futni?
Nehéz kérdés ez, ki kell tapasztalnod, azt hiszem.
Nekem a pulóver még brutálisan sok ilyenkor sétához is, szélben is. A futás pedig jóval több hőt termel. A pulóver vagy vékony dzseki (hosszú ujjú pólóval) még enyhe fagyban is túl sok nekem 2 perc futáshoz. Még csak aprókat futok, nem tudom, mi lesz később, nehéz.
Lehet, hogy valami jó kis aláöltöző kell télen, hogy ne fázzunk meg? Passz, itt még nem tartok, de az se jó, ha aláizzadsz a meleg ruhának s az se, ha alulöltözötten izzadsz s fázol meg.
Egyáltalán nincs hideg hozzá. Ilyen időben rövidujjú póló és rövidnadrág az ideális, egyébként le fogsz izzadni pár percen belül.
10°C felett érdemes pólóban futni, kb. 3-10°C között hosszúujjú+rövidnadrág, az alatt hosszúnadrág. De persze mindenki saját maga tapasztalja ki.
Én is futok, de én csak rövidnadrágban szoktam, és kb. -3°C alatt veszek fel hozzá hosszúujjú pulóvert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!