Minap a villanyszerelővel is megnézettem a szobatermosztátot jól kötötték-e be? Àllítólag jól! Kinti hőmérséklet 16-18 fok szép napos idő van. Lakásban is kellemes a levegő poloban vagyok.
Lehet, hogy a termosztát nem jó helyen van,(így tévesen szabályoz) mérd a termosztátnál-mellette a hőfokot.
A kazán víz hőfoka nincs jól beállítva; ezeket össze kell hangolni.
Itt nagyobb az olvasottság ,azért van itt a kérdés :D
Miért ide került valójában passzolok!
4#4 A vízhőfok 60! Szerelô àllította be!
A termosztát helye nem megfelelő. Szerintem közel lehet a radiátorhoz (gyorsan érzékeli a meleget).
Hasonló volt nálunk, amikor a kéménnyel volt baj. Hiába kapcsolt a termosztát, a kémény miatt pár perc után a kazán tiltott.
A leírást újra olvasva a termosztát van nagyon rossz helyen.
Lehet kapni barkácsboltokban olyan termosztátot, aminek az érzékelőjét oda teszed, ahol leni szoktál (drót nélküli), csak az elemek merülésére kell oda figyelni
6#6 Mi volt a kéménnyel a gond nálatok?
Szerintem sincs jó helyen a termosztát! Hiába mondom a szerelők és otthon is azt állítják minden jó! Szóval a hülye én vagyok!
Hordozható termosztátra gondolsz?
Köszönöm a válaszod!
Gondolom a kèmèny melegìtette nekik a termosztátot.
A termosztátot a helyisèg hidegebb rèszèbe radiátortól távol kell hejezni. Sarkok közelèbe nem jár a levegő, ott sem jó. Kinti nap se süsse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!