A fekvőtámasz, felülés, stb. ugyanannyit tesz mint a gyúrás konditeremben?
Nem, egyáltalán nem!
A konditeremben külön izomcsoportokat mozgatsz külön ezekre kifejlesztett gépekkel, míg a fekvőtámasz a vállat, mellet és karizmot fejleszti, de kisebb mértékben, és fárasztóbb.
előzőnek:
Azért ezt ne mondd, mert bicepszet pl. egyáltalán nem edz.
Egyáltalán nem.
Kezdetnek megteszi a fekvőtámasz,a mellizmokat, a tricepszet, és valamennyire a vállat is edzi (tedd fell a lábfejed jó magasra, és nyomj úgy is)
de hátat, lábat, bicepszet egyáltalán nem edz.
Én úgy tapsztaltam, hogy a fekvőtámasz kb. olyan, mintha a súlyod felénél kicsivel több kilóval nyomnál fekve. Ha pl. 70 kiló vagy, akkor olyan, mintha 40-nel nyomnál, ha 60, akkor meg mintha 35-tel. Azok a súlyok meg nem igazán nagy súlyok. Ha tudsz egyszuszra 20-at fekvőzni, akkor már le kell menned a terembe a további fejlődés érdekében.
csak hogy ne legyen annyira igaza a sok konditerem szökevénynek.
ezek a srácok csakis saját testsúllyal edzenek, persze a fekvő, felülés, húzódzkodás brutálisabb formájával, de szerintem a konditermesek nagy része közel sem néz ki így, sőőőőt, erőben sehol nincsenek hozzájuk képest
egy vidi a gyúrósok ellen
http://www.youtube.com/watch?v=V9zuAhZ3cCo
csak saját testsúly, ráadásul kvajól is néz ki amiket csinál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!