Egy nőnek elég ha 3 kg-s súlyzóval edz?
Figyelt kérdés
Eddig 2 kg-t használtam, de emelném a szintet 3-ra. Akármilyen hihetetlennek is hangzik, de nekem eleinte még a 2 kg is nehéz volt, főleg hogy 170 cm, és 50 kg vagyok. A karomat, a combomat, és a fenekemet szeretném feszesíteni.2018. szept. 10. 11:45
1/4 A kérdező kommentje:
Hozzátenném nem szeretnék túlzásokba esni, sem izomkolosszus nem szeretnék lenni.
2018. szept. 10. 11:49
2/4 anonim válasza:
Feladattól függ. Nem leszel izomkolosszus. Nem tudsz az lenni. Ahhoz nagyon kemény edzés kell, és nagyon szigorú diéta.
Nekem is van olyan gyakorlat, amit 2 kg-val kezdtem, most 6 kg-val csinálom. Nincsenek nagy kidudorodó izmaim, csak a körvonalak látszanak.
3/4 anonim válasza:
Attól függ milyen edzés és mi a cél..De nehogy azt hidd hogy 50kg fekvenyomástól 2hét mulva férfiasan izmos lennél. A nők nem izomépítésre vannak teremtve. A nők akik "túlzásba viszik" azoknak sok sok év munkájába, ki grammozott étrendbe és sok lemondásba (+sok esetben gyanús hogy doppingolnak is mellé). Tehát ne félj..de annyival eddz amennyivel bírod. A rubintréka féle ugráláshoz valószínüleg elég a 2-3 kg, de valódi súlyzós edzéshez nem
4/4 anonim válasza:
ha balesetből,vagy komolyabb betegségből épülsz fel akkor elég.
egyéb esetben meg több értelme lenne a 6 alapgyakorlatnak saját testsúllyal,mint 3 kilóssal értelmetlenkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!