Mibe elonyos a szálkás csikozott test eros kockas hasfal es eros hát a bokszban vagy a ketrecharcban?
Figyelt kérdés
En durván 55 kg vagyok 6evet bokszoltam el akarok menni ketrecharcra de nen tudom hogy az en testalkatommal meg e allnam a helyem ,tudom hogy rajram mulik a kitartasomon de az ero is letfontossag a ketrecharcban valaki adna rá választ hogy elonyos e a testalkatom hogy nagyon szalkas szikár vagyok az oldalam teljesen csikozott a hasam teljesen kockas a kezemre ha kivsit ra feszitek be csikozodik a vállam szinten es a hatamrol ne is beszélve hogy ezek az ien kuzdosportokban elonyt jelent e vagy hatranyt ?2018. szept. 4. 15:35
1/4 anonim válasza:
Ketrecharc földharc tudás nélkül ? Érdekes dolog . De még rúgni sem tudsz . Amúgy testalkatilag alkalmas lehetsz ( lásd súlycsoportok ) .
2/4 A kérdező kommentje:
3es fel evig muhay thay oztam az is szamit remelem es ott ki tanultam elegge a dolgokat a kaposvari harcosok klubbjaba 3 evvel ezelott
2018. szept. 5. 19:39
3/4 anonim válasza:
Ezt kifelejtetted . Na akkor már csak földharc és kicsit visszamenni muay thai-ra vagy boxra . Szilvia az igazi neved ?
4/4 A kérdező kommentje:
Nem ez a volt elettarsam fiokja de megvaltoztatom koszi a vissza jelzest
2018. szept. 6. 03:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!