Izmosodás mellett megfér a futás? Tanácsok kellenének!
Figyelt kérdés
A Miskolci rendőrszakközépbe akarok jelentkezni majd! Idén nyáron akarok változtatni magamon! El akarok kezdeni futni, mivel nem futok elég jól, és el akarok kezdeni izmot növelni ( súlyzós edzésekkel), hogy felkészüljek!
De a futás az izomnövelés mellett nem fér meg! Most akkor a nyáron a futásra koncentráljak, vagy az izomnövelésre ?
jövőre leszek 12. es.
2010. jún. 21. 20:33
1/4 anonim válasza:
miért ne férne meg??? a futással mit csinálsz ott is az izmot növeled has és a láb izmait szal ezt nem értem h miért nem fér meg egymás mellett a kettő
2/4 anonim válasza:
Előző te szerencsétlen, ne mondj baromságokat.
Nyugodtan edzhetsz teremben(pl: hétfő mell,bicepsz kedd hát tri szerda váll, csukja, has, kicsi láb) csütörtök pihenőnap, péntek futás és szombat, vasárnap pihenő megint.
De ez elég húzós és nagyon normálisan kell enni mellé, szóval nézd meg h a te testsúlyodhoz mennyi tápbevitel kell majd, sok sikert
3/4 anonim válasza:
Kedves első, ha izmot akar jelentősen építeni, akkor tényleg nem a legjobb neki, mert izmot fog bontani. De, ha nem testépítő alkatot akarsz, hanem szimplán jól akarsz kinézni, és jó kondiban akarsz lenni, akkor nyugodtan fuss.
4/4 anonim válasza:
1 vok. Én a kérdésből nem azt szűrtem le h testépítő szeretne lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!