Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Röplabdázom, de abba akarom...

Röplabdázom, de abba akarom hagyni? Szüleim nem engedik.

Figyelt kérdés

8éve röpladázom , 4éve egyesületi szinten. Eddig is voltak versenyek , meg sok edzés szinte semmi szabadidő mostanában még abba is bele kötnek mit csinálsz a szabadidodben.

Már tavaly is többször mondtam a szüleiknek hogy be szeretnék fejezni. Odáig jutottunk hogy pszichológus kell. Mert biztos a fejemmel van a baj. Most év elején is megmondtam hogy ki akarok szállni, most azt mondták hogy majd drogos leszek ha abba hagyom vagy egy dagadt disznó. Jó tanuló vagyok de nekik a 4,5vagy 6-os átlag sem volt elég nyolcadik év végén. Úgy hogy heti 5 edzésem van.

Ma is megyek négyre de a hányinger kerülget a gondolattól is. Az is külön jó hangulatot csinált hogy a délelőtti edzésen lebasztak mert nem teszem eléggé oda magam. Én voltam az egyetlen aki volt mind a két edzőtáborban.

Nem tudom mit mondhatnék még hogy végre elfogadják hogy megutaltam?

Valaki aki hasonló cikkek járt?

2018. aug. 28. 14:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Akkor inkább mond hogy szünetet kérnél egy kicsit.

2 hét, vagy 1 hónap. Lehet hogy hiányozna is.

Ha meg nem akkor abba hagynád, vagy szimplán nem vennéd komolyan.

2018. aug. 28. 14:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát ha tényleg szilárd az elhatározásod (vagy az utálatod), akkor egyszerűen megmondod, hogy nem vagy hajlandó többet játszani.

Ennél finomabb ha pl elöször azt mondod, hogy csak 1 vagy 2 hónapra hagyod abba. Ezt könnyebb is lenyelni másoknak meg magad számára is nyitva hagyod a visszautat hiszen lehet hogy később meggondolod magad.

2018. aug. 28. 14:40
 3/4 anonim ***** válasza:

kompromisszum-elkezdesz valami mást heti 2-3 alkalommal,de azt már csak hobbi nem pedig versenyszinten.

lázadás-ha ebbe sem mennek bele,akkor azt mondod,hogy rendben eljársz edzésre,de 1 meccsre sem fogsz elmenni,befejezted a versenyzést.

így viszont a fa-sz egyesület fog elküldeni,mert nem támogatja egyik sem a hobbi edzést.

2018. aug. 28. 16:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Kompromisszum az nem jött be. Próbáltam.
2018. aug. 29. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!