Pesten hol van normális boksz klub?
Szeretnék lejárni bokszolni, de a legtöbb hely nem tetszik.
Számomra hiteltelen az a hely, ahol a java sportoló a fuxos retek, "mek fogllak baszzni" kategória.
Az nem sport kör, hanem bűnözőképző.
Az a legjobb, amikor az edző szervezi az embereket, mert "lenne kis éjszakai meló, ha érted mire gondolok".
Most is van egy hely, ami hirdet, de már a hozzászólók láttán elmegy a kedvem.
"Miko lehet meni?"
Profilképen fux kint, Rambo beállás.
Szánalmas.
nem tök mindegy,hogy egy hobbista apuka,vagy egy műmájer,vagy egy kamu bűnöző orrát töröd be edzésen?
pont az a jó a küzdősport edzésben,hogy ott nincsenek társadalmi rangsorok,csakis az ottani tetteid alapján vagy megítélve.
egy sima taxisofőr is szétbaszhatja a szádat edzésen ha nem vagy résen.
az életben sehol nincsenek,de járnak 20-25 éve edzeni,a frusztráció miatt motiváltak és ott ők a menők.
de felfoghatod szubkulturális kirándulásnak is,ha ezek az emberek ennyire távol állnak tőled.
Egyébként rólad is elmond mindent, hogy egy taxisofőrre azt mondod, hogy sehol nincs..A retekfejűeket meg látens módon sztárolod.
Gondolom te is az a fajta vagy, aki bokszolni jár, de szabadidejében időskorúakat bántalmaz pár ezer forintért.
Sajnos nem válogathatod meg a boxterem kuncsaftjait, de egyvalamit megválaszthatsz - hogy milyen stlíusú edzővel edzel. Ez pedig hozza magával azt is, hogy a verőlegények és sutyerákok kipotyognak.
Én pontosan ezért választottam egy olyan helyet, ahol kőkemény edzők vannak, akik a szakmájukban elismert figurák - mondhatni a box az életük. Én most a Cosmos Boxing boxtermébe járok Új-Budán (Fehrévári út környéke). Azt kell mondjam, hogy nagyon rendben vannak - kis terem, igaz, de vannak rendes órarend szerinti edzéseik csoportosan, meg ha komolyan veszed, akkor mehetsz személyi edzésre is. Oszival edzek, kemény fickó, kőkemény! Ha ökölvívásról van szó, akkor ez lenne a minimum elvárás. De nem csak kemény, hanem érti is a sportot - van tapasztalata, bíró is volt már nem egyszer, szóval a szabályokat is bevési hamar.
Én ajánlom a Cosmos-t, igaz nem rég nyíltak, de én nagyon örültem neki, hogy átmehettem hozzájuk - hasonló okokból, mint amik téged zavarnak.
Jó edzést és csak keményen, sporttárs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!