A lovaglás mennyire fog formában tartani?
Előző évben heti 2-3x1.5 órát (főként 2x1.5) jártam kézilabda edzésre de idén nem lesz rá időm.
Egész jó alakom van, bár a combomon kéne izmosítani még (a lovaglás pont jó is erre , de nem ezért választottam) viszont elég rossz kondiban vagyok (nem nagyon vészes de azért rossz..)
Jövőre nem lesz időm a suli miatt kézilabdázni, ezért érdekelne hogy a heti 2x1 óra lovaglás mennyire tenne jót az állóképességemnek/alakomnak. Nem nulláról kezdem, három jármódban már osztályban lovagoltam kb.2.5 éve de azóta nyeregben sem voltam, úgyhogy nem is nagyon vagyok előrébb.
Nem fogyni akarok, inkább kicsit formálni a lábaimat és megtartani az alakomat ^^
Az edző olyan közepes kategória, leizzadás nélkül nem láttam még senkit se lejönni, na meg a lovak se épp "automaták":D
Viszont annyira meg nem fáradt el senki hogy azt mondta volna hogy nem bírja, közel se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!